Ez eléggé nyilvánvaló, azt hiszem - de azért mégiscsak mondok pár szót. A régi oldalt feltörték (a fanfiction oldalt is), ezért kénytelen voltam jó nagyot változtatni az oldalon, végiggondolva azt is, hogy mit szeretnék ezzel az oldallal kezdeni. Most még viszonylag kevés tartalom van fent - napokig bütyköltem így is az adatbázist, hogy legalább a felhasználók megmaradjanak (és akkor még a fanfic oldal varázslásáról egy szót sem szóltam, no, az három teljes napot kitett), de a régi cikkeknél és tartalomnál nagy probléma volt a karakterkódolás, amit még a nyolc évvel ezelőtti honlapról "hoztam" - és immáron tarthatatlan volt.

Ez azt is jelenti, hogy a korábbi felhasználónevek megvannak - de a régebbi hozzászólások mind elvesztek, mert azok az aloldalak, amelyekhez szóltak, ezen az oldalon nem léteznek.

A Vásárlás menüpont alatt továbbra is a szokásos feltételekkel lehet vásárolni.

Várom a javaslatokat arra nézve: mit tegyek fel az oldalra, mit szeretnétek látni.

Szeretettel:

Eta

Hozzászólások   

+1 #8 Eemel – problémás 2017-02-16 16:59
ivanuska, úgy láttam, hogy a bokra felépítéséről szóló lap: http://csodaidok.hu/index.php/8-csodaidok-hatter/15-a-bokra és a Bokra-idézetek: http://csodaidok.hu/index.php/8-csodaidok-hatter/16-bokra-idezetek átkerültek erre a honlapra, csak nem vezet hozzájuk link. :-)

(A problémám továbbra is abból adódik, hogy bejelentkezve nem tudok hozzászólást írni.)
Idézet
+1 #7 ivanuska 2017-02-16 15:53
Megvan a név, a jelszó, a jelszómódosítás ellenőrző kódja. Az Időcsodák 2-t még csak másodszor olvasom, szóval van idő a felrakásig.
Az új felület megtöltéséhez ötletként a térképeket, illetve a családfákat javasolnám első sorban.
Bár ott van egy nüansznyi gebasz! Judy családi hovatartozása sokáig kérdéses, és akkor a könyv végén lévő családfa melyik verziót tartalmazza? Bármelyik valósul meg,a másik oldal beleköthet.
Aztán a Bokra. Az sok. Tudom, hogy a Balassi összes is csak elektronikusan van meg a neten, de valamennyi ebből csak felmehetne.
Idézet
0 #6 Eszter 2017-01-14 20:24
Kedves Eta! Lehet még regisztrálni felhasználóként, vagy ez most már zártkörű?
Idézet
0 #5 sosem_eleg 2016-11-29 22:05
Épp ma fejeztem be újra az Időcsodák eddigi 2 könyvét és már nagyon jöhetne az újabb! Lehet kiolvasom addig a Csodaidőket megint, vagy a happy days in hellt haha.
Idézet
+2 #4 Szunya 2016-10-30 07:49
Mintha valami megérzés vezette volna az egeremet, (vagy az elvonási tünetek), mindenesetre örülök az újrakezdésnek.
Várom a hármas fejezeteit nagyon, ugyanis csak roppant halvány emlékeim maradtak a "munkapéldányról". Etám, jó munkát, nekünk sok-sok fejezetet kívánok!
Idézet
+2 #3 Sastojci 2016-10-29 13:16
A másik bejegyzéshez valamiért nem enged hozzászólni, úgyhogy írom ide, hogy tűkön ülve várom a fejezeteket. Kíváncsi leszek, hogy festenek most. :)
Idézet
0 #2 Fedor István 2016-10-25 09:13
Hogy lehet új felhasználóként regisztrálni a honlapra? Nem találtam rá lehetőséget. Köszönöm – szuperek a könyvek.
Idézet
0 #1 Eemel Nemtudbelépni 2016-10-19 18:37
Nagy a csend, nagy a csend...

Első problémám az lenne, hogy amikor megpróbáltam bejelentkezni, az oldal „Ön nem férhet hozzá weblapunk zártkörű részéhez.” mondattal válaszolt. Ha rossz jelszót írtam be, nem így reagált, szóval nem tudom, mi lehet a probléma. :-|

Én a régi oldalról szerettem a Bokra-részleteket, a nitanos részeket, a térképeket, a kiszerkesztett részeket, a „Magamról” kis szövegét és az én időmben már általában üresen kongó fórumot is. (Néha azért felélénkült a megjelenések környékén, na!) Szóval úgy nagyjából mindent szerettem, ami fenn volt. :-) Ennélfogva természetesen örülnék neki, ha a régi anyagok többsége elérhető lenne – már amennyiben ez nem okoz túl nagy nehézséget. A fórumra viszont nem biztos, hogy van még igény – errefelé már nem gyakoriak a nagy fórumozások –, ettól függetlenül örülnék annak, ha lenne. :-)

Valamint szükséges lenne egy „Regisztráció”-gomb is. :D
Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés